Voorbereiding 
& training

Of het nu uw eerste keer is, of het is al even geleden dat u uw laatste ELP-examen aflegde, of u heeft misschien de behoefte om uw kennis op te frissen? Of misschien bent u op zoek naar persoonlijke training om uw vaardigheden te verbeteren? In alle gevallen bent u bij SCOPATSKY aan het juiste adres.

Hoe bereidt u zichzelf voor?

Bestudeer uw theoretische cursussen

Goede referentiedocumenten om te lezen en te studeren zijn uw eigen theoretische cursussen over VFR/IFR-communicatie/ATC en de volgende bijlagen:
EGAST EASA radiotelephony guide for VFR
ALL CLEAR ICAO standard phraseological guide for IFR

Simuleer VFR/IFR-vluchtscenario's

We raden aan dat u, als communicerende piloot, zelf een volledige VFR/IFR-vlucht simuleert (zowel gecontroleerd als ongecontroleerd), inclusief enkele onverwachte gebeurtenissen.
Students preparing for their assessment.

Oefen uw Engels

Stel uzelf voor in het Engels en praat bijvoorbeeld over uw vliegopleiding of leuke vluchten die u al hebt gemaakt of nog wilt maken.

Interesse in een cursus op maat?

Wij helpen u graag met het verbeteren van uw Engels aan de hand van een persoonlijke en op maat gemaakte cursus.

Aviation English

Cursus met een taaldocent (online) gericht op verschillende luchtvaartonderwerpen en het opfrissen van enkele grammaticale vaardigheden:
  • 10 uur - pakket: 700 EUR (+BTW)
  • 5 uur - pakket: 350 EUR (+BTW)
  • Extra lessen: 70 EUR/uur (+BTW)

Boek online

ATC & R/T

Cursus met een vlieginstructeur (online of op locatie) gericht op juiste fraseologie en het gebruik van communicatie door middel van scenariogebaseerde vluchten:
  • Persoonlijke training op maat
  • 70 EUR/uur (+BTW)

Boek online

Klaar om uw ELP-examen af te leggen?

Vul het online boekingsformulier in met uw details, gewenste locatie en mogelijke data en tijden. Hierna nemen wij met u contact op om de boeking te voltooien en nog eventuele andere vragen te beantwoorden.
Boek een examen

Wat onze klanten zeggen

Hans Witdouck

"Ik heb onlangs mijn eerste ELP-test afgelegd. Van de planning tot het moment van de waarheid verliep alles zeer vlot. De test werd afgenomen in een comfortabele omgeving wat de stress die gepaard gaat met zo'n examen verminderde. Alles verliep soepel en professioneel. Ik kan SCOPATSKY alleen maar aanbevelen."

Tuur Vanden Abeele

"Mijn ervaring met SCOPATSKY was buitengewoon positief. Het reserveringsproces verliep vlot, wat bijdroeg aan mijn tevredenheid. Bovendien was de communicatie gedurende het hele proces zorgvuldig en gemakkelijk te begrijpen, wat mijn algehele ervaring verder verbeterde."
Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via  info@scopatsky.be