English Language Proficiency (ELP) examens & training

SCOPATSKY is een DGLV- en EASA-goedgekeurd English Language Proficiency (ELP)-examencentrum (BE/LAB-014) voor piloten.

Als actieve piloten weten we dat u nu liever aan het vliegen zou zijn. Het is onze missie om u op een professionele en flexibele manier te helpen met het behalen of vernieuwen van uw ELP-certificaat.
Th Scopatsky team proudly posing for the group picture.

Wij zijn een team van experten met een passie voor luchtvaart

Bij SCOPATSKY streven we naar uitmuntendheid en bieden we een flexibele oplossing op maat van uw behoeften omdat we begrijpen dat u op dit moment liever aan het vliegen zou zijn. Alle leden van ons team zijn experten in hun vakgebied en streven altijd naar het beste resultaat. Als groep professionals is het ons doel om onze klanten te ondersteunen en de beste oplossing te vinden. Uiteindelijk is het de gezamenlijke passie voor luchtvaart en educatie die ons verbindt.

Meer over ons

Bezoek onze SCOPAT PILOT SHOP

Het is onze missie om kwalitatieve luchtvaartproducten te leveren aan de correcte prijs en timing! Een product niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen veel meer producten leveren dan er online staan. Bestelde producten kunnen verzonden worden met Bpost of afgehaald worden in Oostende of Wevelgem (België).
Naar de webshop

Wat onze klanten zeggen

Hans Witdouck

"Ik heb onlangs mijn eerste ELP-test afgelegd. Van de planning tot het moment van de waarheid verliep alles zeer vlot. De test werd afgenomen in een comfortabele omgeving wat de stress die gepaard gaat met zo'n examen verminderde. Alles verliep soepel en professioneel. Ik kan SCOPATSKY alleen maar aanbevelen."

Tuur Vanden Abeele

"Mijn ervaring met SCOPATSKY was buitengewoon positief. Het reserveringsproces verliep vlot, wat bijdroeg aan mijn tevredenheid. Bovendien was de communicatie gedurende het hele proces zorgvuldig en gemakkelijk te begrijpen, wat mijn algehele ervaring verder verbeterde."
Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@scopatsky.be